Az 1880 körüli, háromsúlyos óra tokja diófurnéros. A számlapja, súlya, ingalencséje és ingája cizellált. Új torony került rá. A tokja újra lett politúrozva. Szerkezete teljesen fel lett újítva, új csigák beszerelése is szükséges volt. A számlap újra ezüstözésével és a számok újraírásával lett teljes a restaurálása.
Az álló ingaóra kb 1860-80 között készült. 2,15 m magas, diófurnéros tok. Az alsó szekrényen a díszeket pótoltuk. Az ingatlencsét pótoltuk-vésettük. A szerkezet egy éves járatú, másodperc mutatós, egy súlyos. A számlapja, súlya és ingalencséje cizellált.
     
Az asztali óra (Misterieuse) 1900 körül készült. Talpa fából, a szobor spiálterből, az óra tokja rézből készült. Szerkezete 8 napos Junghans. Az óra a szobor kezében billeg miközben jár. A szerkezetet teljesen fel kellett újítani, a felfüggesztő tüskéket ki kellett cserélni, és két rubin követ tettünk bele.
     
  A kétsúlyos, szecessziós óra egy kiégett lakásból került hozzánk javításra. A szerkezete jól átvészelte a tűzesetet. A tokja teljes felújításra szorult. Újrafurnéroztuk az ajtót, újrapolitúroztuk az egészet.
     
  A háromsúlyos, zománc számlapos, kb 1880-as évekből származó, Gustav Becker szerkezetes óra is javítás alatt áll. A tokról hiányzik a torony és néhány díszléc. A szerkezetet csak ki kellett tisztítani és újraolajozni.
     
  Az 1860-70 körüli, negyedütős, rugós szerkezetű, zenélő Biedermeier keretóra teljes javításra került hozzánk. Az ajtókeret egyik sarki díszítményét pótolni kellett és az egészet újra aranyoztuk A szerkezet rugója törött volt, ezt pótoltuk, a szerkezeti kopásokat kijavítottuk.
     
  Ezt az órát egy halom alkatrészként, ömlesztve kaptuk meg javításra. A négyszáz napos, torziós óra jelenleg kifogástalanul működik. Szinte minden alkatrészét egyenként kellett javítani.
     
  Az 1930-as években készült, felesütős szerkezetű ingaóra öt hangvillára üt (bim-bam). A szerkezete komoly javításra szorult, mert rugótörése volt és ez több láthatatlan törést is okozott.
     
 

Az egysúlyos Biedermeier órának a tokja felújítás alatt áll, szerkezete már fel van újítva. Ankervilláját pótoltuk, a kopásokat kijavítottuk, új mutatókat kapott. Az óra 1860-70 között készült, (facsúszdás).

     
 

3 rugós konzolóra. Tokja és szerkezete felújítás alatt.

     

Nagyméretű empire kandallóóra.

Tokját és szerkezetét is felújítottuk.

     
 

Könyvtáróra. Hiányos tokját kiegészítettük, szerkezetét felújítottuk.

     
 

Un." pitypalattyos" kakukkos óra.

Szerkezetét javítottuk.

     
Többek között vállaljuk mutatók, csigák, súlyok, felhúzókulcsok, faragványok, tornyok s különböző öntött díszek pótlását.
Tornyokat fotó, rajz, korabeli katalógusok alapján készítünk.